PROFIEL  
 Picture Report heeft de focus op beeld in al zijn verschijningsvormen.


Picture Report heeft een breed scala aan fotografische kwaliteiten in huis. Gespecialiseerde fotografen leveren hun eigen creatieve bijdrage aan de totale beeldproductie. Wij realiseren de meest uiteenlopende opdrachten zoals industriële, architectuur-, portret-, reportage-, locatie- en studiofotografie voor diverse grote en middelgrote ondernemingen.

Traditionele fotografische specialismen zijn onlosmakelijk verbonden met digitale beeldvorming die de moderne technologie biedt. Picture Report maakt dan ook optimaal gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen in een eigen professionele fotostudio. Geavanceerde computergestuurde apparatuur voor digitale beeldbewerking
en -manipulatie is eveneens aanwezig. Voor opdrachten op locatie in binnen- en buitenland beschikken wij over een complete uitrusting en de nodige ervaring.

Een zorgvuldige kwaliteitsbeoordeling van het beeldmateriaal vindt plaats, waarna de geselecteerde beelden digitaal worden opgeslagen in een beeldarchief. Bij de beelden kunnen door u gewenste gegevens worden opgenomen, zodat een beeld met alle bijbehorende informatie altijd op eenvoudige wijze kan worden opgevraagd.